Fizioterapevtske storitve

Na stičišču Nove Gorice in Gorice, v lepo urejeni in prijetni ordinaciji, nudim vrhunske fizioterapevtske storitve s popolnoma individualiziranim in strokovnim pristopom do pacienta, ki ima težave z gibalnim sistemom.
Na začetku obravnave je pacient deležen temeljitega fizioterapevtskega pregleda, saj je identificiranje izvora težav ključnega pomena za uspešnost terapije. Na podlagi ugotovitev se določi cilj zdravljenja in izbere ustrezne tehnike, ki se med terapijo, glede na odziv in zmožnosti pacienta, prilagajajo. Cilji terapije so odprava bolečin in vzpostavitev ponovnega fiziološkega ravnovesja v telesu, da se le-te ne bi več ponavljale. Poudarek je na manualnih tehnikah, ki jih po potrebi dopolnjuje nekaj skrbno izbranih aparatur.

V ordinaciji je tudi mala telovadnica z vsemi pripomočki, kjer po poškodbah ali operacijah izvajam zgodjo rehabilitacijo, ki se jo po potrebi nadgradi s pomočjo zunanjih sodelavcev.

Za paciente, ki ne zmorejo sami do ordinacije, lahko organiziram fizioterapijo na domu.

Ordinacija FIZJAN Fizioterapija Jan Grudina je na goriškem postala referenčna točka za vrhunsko fizioterapijo in manualno terapijo. Terapevtske obravnave se izvajajo popolnoma individualno, saj je poudarek na kvaliteti in zadovoljstvu pacienta.

Fizioterapevt Jan Grudina se ponaša s strokovno usposobljenostjo, profesionalnostjo, delovnimi izkušnjami v športu in klinikah, ter z ljubeznijo do tega poklica.

Vse storitve so samoplačniške.
Sem pogodbeni izvajalec zavarovalnic Triglav, Generali in Vzajemna.

Manualna terapija

Fizikalna terapija

Rehabilitacija

Fizioterapija na domu

Fizioterapija na domu